Κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά στο DELPHICAMP είναι τα παιχνίδια! Παιχνίδια ομαδικά, παιχνίδια για όλη την κατασκήνωση, παιχνίδια με μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, παιχνίδια στην πισίνα, παιχνίδια με τους ομαδάρχες, παιχνίδια γενικώς!

Κάθε μήνα θα παρουσιάζουμε και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Μπορεί να το έχουμε ξαναπαίξει στο DELPHICAMP, μπορεί να είναι τελείως καινούριο. Θα χαρούμε να δημοσιεύσουμε ιδέες για καινούρια παιχνίδια.

 

Computermania
(Ένα συναρπαστικό παιχνίδι τρεξίματος)

Υλικά: φάκελοι, καλάθι, soft balls
Ομάδες: μία ομάδα e-mail (στέκονται στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλο πίσω από τη γραμμή εκκίνησης και σε απόσταση 40 μέτρων από το καλάθι) και μια ομάδα με ιούς (οι οποίοι χωρίζονται στα δύο και στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο δεξιά και αριστερά του χώρου παιχνιδιού.
Περιγραφή:
Κάθε παίκτης - e-mail κρατάει ένα φάκελο που συμβολίζει το μήνυμα. Κάθε παίκτης ιός για το κομπιούτερ κρατάει ένα soft ball (που συμβολίζει τον ιό).
Με το σύνθημα του αρχηγού ένας παίκτης- e-mail τρέχει προς το καλάθι για να παραδώσει το μήνυμα. Οι παίκτες – ιοί προσπαθούν να τον χτυπήσουν κάτω από τη μέση με τα soft balls για να μην παραδοθεί το μήνυμα.
Αν κάποιος παίκτης – e-mail χτυπηθεί πρέπει να σταματήσει στο σημείο που χτυπήθηκε δυσκολεύοντας έτσι την κατάσταση και για τα άλλα e-mail.
Μόλις κάθε παίκτης – e-mail κάνει την προσπάθειά του, μετράμε πόσοι φάκελοι παραδόθηκαν και οι ομάδες αλλάζουν ρόλους.
Η ομάδα με τις περισσότερες παραδόσεις κερδίζει.

ONLINE GAMES

 

 

 

Παιδικές Εξοχές DELPHICAMP
Ελ. Βενιζέλου 54, 166 75 Γλυφάδα - Τηλ. 210 963 0487, Fax.210
-9629562, E-mail: info@delphicamp.gr
Τελευταία ανανέωση: Copyright © 2002 - 2008, DELPHICAMP
Powered by
cyberextension.net