Αστροφύλακες
(15 & 16 ετών)

slider-bg-left

Τα μάθατε για τους «Αστροφύλακες»;

Το πρόγραμμα «Αστροφύλακες» δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες νέων ηλικίας 15 – 16 ετών που αγαπούν την κατασκήνωση και την κατασκηνωτική ζωή.  Τους δίνει την ευκαιρία να ζήσουν την κατασκήνωση σαν κατασκηνωτές, ενώ παίρνουν και μια ιδέα του πως είναι η κατασκήνωση από την πλευρά του ομαδάρχη, για την περίπτωση που θα ήθελαν να απασχοληθούν στην Παιδική Εξοχή DELPHICAMP μετά τα 18 τους χρόνια ως ομαδάρχες.

slider-bg-left

Ημερήσιο πρόγραμμα Αστροφυλάκων

Το ημερήσιο πρόγραμμα των Αστροφυλάκων είναι κάπως διαφορετικό από αυτό των υπόλοιπων κατασκηνωτών. Τις ώρες που οι υπόλοιποι κατασκηνωτές κάνουν το πρωινό ή το απογευματινό πρόγραμμά τους οι Αστροφύλακες χαράζουν τη δική τους πορεία υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου κοινοτάρχη και των ομαδαρχών τους, με παιχνίδια συνεργασίας, μουσική, κολύμπι και άλλες δραστηριότητες.

Τις πρώτες μέρες συμμετέχουν σε κάποια παιχνίδια γνωριμίας και συνεργασίας για να γίνουν ομάδα, αλλά και χωρίζονται στην τύχη εκτός από «αγόρια – κορίτσια» και σε μεικτές ομάδες, οι οποίες συναγωνίζονται σε ορισμένες δραστηριότητες, ενώ σε άλλες είναι κυρίαρχο μόνο το στοιχείο της συνεργασίας.

slider-bg-left

Βραδινό πρόγραμμα Αστροφυλάκων

Το βραδινό πρόγραμμα των Αστροφυλάκων είναι άλλες φορές τελείως ανεξάρτητο από αυτό των άλλων κατασκηνωτών, άλλες φορές παράλληλο και άλλες είναι βοηθητικό στη διεξαγωγή της βραδινής διασκέδασης. Συμμετέχουν ως ξωτικά, φαντάσματα και μάγισσες στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, διοργανώνουν μεγάλο ομαδικό παιχνίδι για όλη την κατασκήνωση και αναλαμβάνουν μια βραδιά να μας διασκεδάσουν με σκετς, τραγούδια και χορευτικά δικής τους έμπνευσης!

slider-bg-left

Οι «Αστροφύλακες» συνοπτικά:

Ημερομηνίες: 12/8 – 26/8.

Ηλικίες: 15 – 16.

Θέσεις: 11 αγόρια & 11 κορίτσια.

Κόστος συμμετοχής ιδιωτικά για 15 ημέρες (12/8 – 26/8): €405 + ΦΠΑ = €471 ή μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ.

Για όσους έρχονται ιδιωτικά υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής για λιγότερες μέρες, μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία.

Εγγραφές: 210-9630487 (1/3 – 15/6, ώρες γραφείου) & 22650-42255 (16/6 – 30/7, ώρες: 10:00 – 13:30 & 18:00 – 20:00).

Αίτηση για το πρόγραμμα «Αστροφύλακες»