Γιατί DELPHICAMP;

vision

Αποστολή μας

Το να δώσουμε σε κάθε παιδί την ευκαιρία να συμμετάσχει και να βιώσει όλες τις πτυχές της ζωής στην κατασκήνωση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο φροντίδα. Τελικός στόχος: να πλησιάσει ο κάθε κατασκηνωτής όσο γίνεται πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Όραμά μας

Να είμαστε η κατασκήνωση που προτιμούν οι οικογένειες οι οποίες επιθυμούν τα παιδιά τους να αποκτήσουν τις παρακάτω αξίες:

ως αποτέλεσμα ενός δημιουργικού, ασφαλούς και εκπαιδευτικού κατασκηνωτικού περιβάλλοντος.

mission
slider-bg-left

Βασικές αξίες

Αυτογνωσία

Μέσα από την κατασκηνωτική εμπειρία οι κατασκηνωτές εξερευνούν τα όρια των δυνατοτήτων τους και συχνά ανακαλύπτουν πτυχές του εαυτού τους που τους ήταν άγνωστες. Αποκτούν δεξιότητες και ικανότητες που τους χρησιμεύουν για μια ζωή.

Κοινότητα

Η κατασκήνωσή μας είναι μια μοναδική κοινότητα ανθρώπων που συμβιώνουν, μαθαίνοντας από το παράδειγμα που τους δείχνουν στελέχη που δρουν ως πρότυπα προς μίμηση.

Φιλία

Το μοντέλο της Παιδικής Εξοχής DELPHICAMP βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες και ενθαρρύνει την απόκτηση νέων φίλων, καθώς και το να δημιουργήσουν φιλίες που διαρκούν.

Φύση και απλότητα

Τα παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας, παρακινούν τα παιδιά να παίζουν στη φύση και να εκτιμούν τη φυσική ομορφιά.

Ασφάλεια

Ασφάλεια πρώτα από όλα. Η άδεια λειτουργίας μας ανανεώνεται κάθε χρόνο, καθώς συμμορφωνόμαστε με επιτυχία με όλα τα πρότυπα ασφαλείας που απαιτούνται από τις ελληνικές αρχές (αναλογία στελεχών προς κατασκηνωτές, εσωτερικός γιατρός και ναυαγοσώστης, έλεγχος από το πυροσβεστικό τμήμα, τον ΕΦΕΤ κ.λπ.)

Διασκέδαση

Η κατασκήνωσή μας δίνει στους κατασκηνωτές την ευκαιρία να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις από την εμπειρία του καλοκαιριού.

Το περιβάλλον στην κατασκήνωση DELPHICAMP προσφέρεται για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!