ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ 2019

Βγήκαν οι λίστες με τα προσωρινά αποτελέσματα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής σας. Όσοι μας έχετε δώσει τον αριθμό πρωτοκόλλου σας, έχετε ενημερωθεί με sms για τα αποτελέσματά σας. Όσοι δεν μας έχετε δώσει, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να δούμε αν περνάτε στην επόμενη φάση ή αν πρέπει να ακυρωθεί η θέση.

Μέχρι το τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου θα βγουν και τα οριστικά αποτελέσματα. Ξανά τότε θα ενημερωθείτε με ένα sms για το αν περάσατε, την ημέρα και ώρα προσέλευσης στην κατασκήνωση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να φέρετε μαζί σας.

Τα δικαιολογητικά αναγράφονται και παρακάτω:

Την 1η μέρα της περιόδου θα πρέπει να φέρετε μαζί σας:

  • Την επιταγή διαμονής (φωτοτυπία)
  • Φωτοτυπία ταυτότητας του δικαιούχου γονέα ή φωτοτυπία διαβατηρίου του δικαιούχου γονέα (τη σελίδα με το όνομα και τη φωτογραφία και τη σελίδα με την άδεια διαμονής αν υπάρχει), πάνω στην οποία να αναγράψετε καθαρά τον ΑΦΜ, τη Δ.Ο.Υ., τον ΑΜΚΑ και τη διεύθυνση του δικαιούχου γονέα.
  • Φωτοτυπία βιβλιαρίου ασφάλισης του παιδιού (τις σελίδες με τις φωτογραφίες, τα ονόματα και τον ΑΜΚΑ των παιδιών). Σημαντικό: Βεβαιωνόμαστε ότι στα βιβλιάρια υπάρχουν οι φωτογραφίες και ότι αναγράφονται τα επίθετα των παιδιών. Φροντίστε για αυτό από τώρα!
  • Φωτοτυπία διαβατηρίου ή ταυτότητας του παιδιού (αν υπάρχει). Φωτοτυπία τη σελίδα με τη άδεια διαμονής (αν υπάρχει).
  • Αν η αίτηση έχει γίνει από τον γονιό που ΔΕΝ έχει τα παιδιά στο βιβλιάριό του, τότε ο γονιός που τα έχει θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής ότι συναινεί στη συμμετοχή των παιδιών του στο πρόγραμμα και στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του αποκλειστικά για τους σκοπούς του προγράμματος.

Περισσότερες ανακοινώσεις

Tags

Εγγραφή στο newsletter