Στελέχη

slider-bg-left

Απασχόληση στην Παιδική Εξοχή

Οι ομαδάρχες είναι επικεφαλής των ομάδων στις οποίες κατανέμονται οι κατασκηνωτές με βάση το φύλο και την ηλικία τους.  Ο ομαδάρχης είναι η ψυχή της παρέας των παιδιών. Τους εμψυχώνει για να παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις με κέφι και πάντα τους φέρεται όμορφα.

Το προσωπικό της κατασκήνωσης DELPHICAMP αποτελείται από επίλεκτους γυμναστές, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς και νέους που ασχολούνται με τη μουσική, το θέατρο, το χορό και όλοι εργάζονται με αγάπη προς το παιδί, κέφι και υπευθυνότητα.

Ο κάθε ένας έχει επιλεγεί για την αγάπη που έχει προς τα παιδιά, την προσωπικότητά του και την ικανότητά του να μεταδίδει γνώσεις στα παιδιά, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Στόχος τους είναι να περνάνε τα παιδιά ευχάριστα μαθαίνοντας καινούργια πράγματα, βιώνοντας νέες εμπειρίες και κάνοντας πολλούς φίλους σε ένα ασφαλές, επιβλεπόμενο και διασκεδαστικό περιβάλλον.

Το  προσωπικό μας είναι η καρδιά του DELPHICAMP. Αγαπάνε τη ζωή στη φύση και τα παιδιά. Οι ομαδάρχες μένουν μαζί με τα παιδιά στα σπιτάκια και είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά.

slider-bg-left

Το προσωπικό μας είναι η καρδιά
του DELPHICAMP

Αγαπάνε τη ζωή στη φύση και τα παιδιά. Οι ομαδάρχες μένουν μαζί με τα παιδιά στα σπιτάκια και είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη και διεξαγωγή των δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά.

H Παιδική Εξοχή DELPHICAMP προσλαμβάνει νέους άνω των 18 ετών ομαδαρχών και κοινοταρχών.

Φοιτητές, γυμναστές, προπονητές, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, παιδαγωγοί, καλλιτέχνες, κοινωνικοί λειτουργοί ψυχολόγοι, νοσηλευτές και ιατροί μπορούν να κάνουν αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό τους από την 1η Φεβρουαρίου κάθε έτους στο info@delphicamp.gr με θέμα «Αίτηση Στελέχους».

Αν είστε εξωστρεφής χαρακτήρας, θετικό πρότυπο για παιδιά και σας αρέσει να εργάζεστε με παιδιά, τότε σας παροτρύνουμε να συμπληρώσετε μία αίτηση εργασίας για την κατασκήνωση DELPHICAMP.

slider-bg-left

Τι θέλουμε από τα στελέχη μας;

1

Επαγγελματισμό

είναι η δέσμευσή σας να προσφέρετε το καλύτερο καλοκαίρι στους κατασκηνωτές μας, τους κατασκηνωτές σας

2

Ομαδική εργασία

να είναι σε θέση να εργάζεται και να συνεργάζεται με τα άλλα στελέχη, ενώ λαμβάνει καθοδήγηση από τους κοινοτάρχες

3

Εξυπνάδα

να είναι σε θέση να λύσει προβλήματα και να λάβει σωστές αποφάσεις

4

Κατανόηση

ευαισθησία, συμπόνια, ενσυναίσθηση και κατανόηση με τα παιδιά

5

Προσαρμοστικότητα

ικανότητα γρήγορης σκέψης και αυτοσχεδιασμού

6

Θετική στάση

να είστε αισιόδοξοι και να έχετε μια θετική άποψη για τα πράγματα. Έτσι θα δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για ένα καταπληκτικό καλοκαίρι

7

Εμπειρία σε κατασκήνωση

προτιμάται αλλά δεν απαιτείται