Λίγα λόγια για εμάς

slider-bg-left

Παιδικες Εξοχες DELPHICAMP.

Στην Παιδική Εξοχή DELPHICAMP πιστεύουμε ότι, μέσω της κατασκηνωτικής εμπειρίας, το κάθε παιδί μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Τι θέλουν τα παιδιά το καλοκαίρι;
Παιχνίδια, πολύ γέλιο με τους φίλους τους, πολλές ώρες στη θάλασσα και στην πισίνα, αθλητικές δραστηριότητες, χορό, δημιουργίες και απίστευτες περιπέτειες! 

Κατασκήνωση
Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP βρίσκεται 2 χλμ έξω από το Γαλαξίδι στην περιοχή «Ανεμοκάμπι». Είναι ένα πευκόφυτο μικρό χωριό, πολύ κοντά στη θάλασσα, με πανέμορφη θέα και υγιεινό κλίμα. 

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η προσαρμογή του κάθε παιδιού σε ένα νέο φιλικό περιβάλλον, όπου μαθαίνει να συμβιώνει και να λειτουργεί ομαδικά και υπεύθυνα.

slider-bg-left

Δραστηριότητες, Ψυχαγωγικές Βραδιές, Εγκαταστάσεις

Δραστηριότητες

Στην DELPHICAMP λειτουργούν πολλές αθλητικές δραστηριότητες μέσα κι έξω από το νερό, όπως επίσης και πολλά καλλιτεχνικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα.

Ψυχαγωγικές βραδίες

Οι βραδιές που οργανώνονται από τα στελέχη της Παιδικής Εξοχής είναι αξιομνημόνευτες, πρωτότυπες, διασκεδαστικές, από αυτές που θυμάσαι για χρόνια μετά. Το προσωπικό μας αποτελείται από επίλεκτους γυμναστές, παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, από ανθρώπους που ασχολούνται με μουσική, θέατρο χορό, αλλά όλοι εργάζονται με προς το παιδί, με κέφι και υπευθυνότητα.

Εγκαταστάσεις

Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP φιλοξενεί παιδιά 6 – 16 ετών, τα οποία μένουν σε κτιστά σπιτάκια με κεραμοσκεπή, κρεβάτια με ορθοπεδικό στρώμα και αντιαλλεργικό κάλυμμα.

Η μαγεία της κατασκήνωσης βρίσκεται στις στενές φιλίες
που δημιουργούν τα παιδιά μεταξύ τους.

Η μαγεία της Παιδικής Εξοχής DELPHICAMP βρίσκεται στη διασκέδαση και τα παιχνίδια που φτιάχνουν όμορφες αναμνήσεις, αλλά και φιλίες που κρατούν για πάντα!

slider-bg-left

H Παιδικη εξοχη DELPHICAMP ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

της Π.Ε.Λ.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Λειτουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων)

της Ε.Φ.Ε.Κ. (Ένωση Φορέων Ελληνικών Κατασκηνώσεων)

της ICF (International Camping Fellowship)

και ιδρυτικό μέλος της E.C.A. (European Camp Association)

Αποστολή μας: Το να δώσουμε σε κάθε παιδί την ευκαιρία να συμμετάσχει και να βιώσει όλες τις πτυχές της ζωής στην κατασκήνωση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο φροντίδα. Τελικός στόχος: να πλησιάσει ο κάθε κατασκηνωτής όσο γίνεται πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.