Χρήσιμες Πληροφορίες

slider-bg-left

20 + 1 Κανονισμοί για την Καλή Λειτουργία
της Παιδικής Εξοχής DELPHICAMP

Για να έχουμε μια επιτυχημένη κατασκηνωτική εμπειρία, θα πρέπει όλοι (στελέχη κατασκήνωσης, κατασκηνωτές και γονείς) να συμφωνούν στα εξής: αλληλοσεβασμός, αυτοσεβασμός, αλληλοκατανόηση, σεβασμός προς το περιβάλλον, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία και τήρηση των κανονισμών λειτουργίας.

slider-bg-left

20+1 κανονισμοί

 1. Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών που διαμένουν σε σπιτάκια ανάλογα με το φύλο και την ηλικία τους.
 2. Τηρούμε το ωράριο και το ημερήσιο πρόγραμμα (επικοινωνία, επίσκεψη, διάρκεια περιόδου κλπ).
 3. Διατηρούμε τα σπιτάκια και τους κοινόχρηστους χώρους καθαρούς, σαν να είμαστε στο σπίτι μας. Προστατεύουμε και σεβόμαστε τις εγκαταστάσεις της Παιδικής Εξοχής.
 4. Συμμετέχουμε σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης στο βαθμό που μπορούμε.
 5. Δεν απομακρυνόμαστε από τον χώρο της Παιδικής Εξοχής χωρίς άδεια.
 6. Η έξοδος ή η παραλαβή των παιδιών από τους χώρους της Παιδικής Εξοχής γίνεται μόνο από τους γονείς τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή από τρίτους με γραπτή εξουσιοδότηση.
 7. Οι επισκέψεις γίνονται προαιρετικά μόνο κάθε Κυριακή 10:00 – 13:30 ή 17:30 – 19:30. Ειδικά λόγω Covid από το καλοκαίρι του 2022 δεν πραγματοποιούνται επισκέψεις στην Παιδική Εξοχή κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
 8. Μην στέλνετε στα παιδιά γλυκά και τρόφιμα που μπορούν να αλλοιωθούν και να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία τους. Ευπρόσδεκτα δώρα για τα παιδιά είναι τα περιοδικά, κόμικς, μπλοκ ζωγραφικής, μικρά επιτραπέζια κ.α.
 9. Για την καλύτερη προσαρμογή του παιδιού σας, αποφεύγετε να τηλεφωνείτε την 1η μέρα. Κατάλληλες ώρες για τηλεφωνήματα: 12:45 – 14:00 και 19:30 – 20:00. Επιθυμητό θα ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία να μην γίνεται κάθε μέρα, για να μπορούν τα παιδιά να αφοσιωθούν στην κατασκηνωτική ζωή.
 10. Οι οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά εντός και εκτός της Παιδικής Εξοχής θεωρούνται αποδεκτές από γονείς και παιδιά, εκτός εάν έχει δοθεί διαφορετική ενημέρωση από τους γονείς.
 11. Δεν επιτρέπονται αιχμηρά και πολύτιμα αντικείμενα, ακριβά ηλεκτρονικά παιχνίδια και οι τσίχλες!
 12. Επιθυμητή θα ήταν επίσης η αποφυγή χρήσης κινητού τηλεφώνου από τα μικρά παιδιά. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12:45 – 14:00 και 19:30 – 20:00.
 13. Η Παιδική Εξοχή δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια προσωπικών και πολύτιμων ειδών.
 14. Για τυχόν ιατρικά θέματα θα πρέπει να ενημερώνεται η Γραμματεία πριν την άφιξη στην Παιδική Εξοχή και ο ιατρός της κατασκήνωσης την 1η μέρα ή νωρίτερα. Για τα ιατρικά συμβάντα των παιδιών το Ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Τα έξοδα για φάρμακα, στις αγωγές των παιδιών καλύπτονται από τους γονείς. Εάν κριθεί πως τα παιδιά πρέπει είτε να επισκεφθούν νοσοκομείο, τότε θα μεταφερθούν από την Παιδική Εξοχή, μετά από συνεννόηση με τους γονείς.
 15. Λειτουργεί κυλικείο. Για την αποφυγή απώλειας μετρητών, τα παιδιά συνίσταται να χρησιμοποιούν κάρτες με το όνομά τους που προμηθεύονται οι γονείς από τη Γραμματεία κατά την ημέρα άφιξης, εφόσον το επιθυμούν.
 16. Η Γραμματεία λειτουργεί 09:00 – 14:00 & 17:30 – 20:00. Σε περίπτωση ανάγκης η Γραμματεία της Παιδικής Εξοχής επικοινωνεί με τους γονείς.
 17. Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και το κάπνισμα σε όλους τους χώρους.
 18. Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς.
 19. Απαγορεύεται η βία και η οποιασδήποτε μορφής κακομεταχείριση (σωματική ή λεκτική).
 20. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να βιώσει το παιδί σας μία αξέχαστη κατασκηνωτική εμπειρία! Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την καλή διάθεση του παιδιού, αλλά και τη δική σας!
 21. Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP μπορεί να παρουσιάσει στελέχη ή κατασκηνωτές στην ιστοσελίδα ή το έντυπό της σε φωτογραφικό υλικό ή βίντεο σχετικό με την κατασκηνωτική ζωή εκτός αν τα στελέχη, τα παιδιά, ή οι γονείς το έχουν αρνηθεί γραπτά.
slider-bg-left

Τι να βάλω στη βαλίτσα μου;

Για την άνετη παραμονή του το παιδί σας χρειάζεται, εκτός από το ρουχισμό της επιλογής του:
Σε μια μαλακή βαλίτσα ή σάκο: αθλητικά κοντομάνικα και σορτσάκια, 2 ζεύγη αθλητικά παπούτσια, φούτερ ή πουλόβερ, πολλές κάλτσες και εσώρουχα, ένα μακρύ παντελόνι, μαγιό, σαγιονάρες, λαστιχένια παπούτσια θαλάσσης (προαιρετικά), καπέλο, γυαλιά, 2 ζεύγη σεντόνια (αλλαγή σεντονιών και πετσετών γίνεται κάθε 7 – 10 ημέρες), μαξιλάρι, 2 μαξιλαροθήκες, πετσέτες (2 προσώπου, 2 μπάνιου, 2 θαλάσσης), σακούλα για τα άπλυτα, φακό για νυχτερινές πορείες, ρακέτες πινγκ-πονγκ και παγούρι ή μπουκάλι για νερό.

Σε ένα τσαντάκι: οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, σαμπουάν, σαπούνι χεριών μέσα σε θήκη ή υγρό σαπούνι, σφουγγάρι μπάνιου, αντηλιακό, αντισηπτικό χεριών. Προαιρετικά: τηλεκάρτα.

Απαραίτητη είναι η φωτοτυπία του βιβλιαρίου ασθενείας του παιδιού (τη σελίδα με τα εμβόλια) και η έγκαιρη ενημέρωση της κατασκήνωσης για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας του παιδιού.

noun_Info_860103

Σημαντικό: Όλα τα παραπάνω είδη πρέπει να είναι μαρκαρισμένα με το όνομα του παιδιού.

slider-bg-left

Εγκαταστάσεις

Χτιστά σπιτάκια με παραδοσιακή κεραμοσκεπή

Πισίνα 10χ20

Νεροτσουλήθρα στην πισίνα

Παιδική χαρά

Κανό

4 τραπέζια πινγκ πονγκ

Δύο γήπεδα 5χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα

Γήπεδο μπάσκετ με κερκίδες που καθίζουν 200 άτομα

Οθόνη θερινού σινεμά

Πρόσβαση σε δύο παραλίες

Φουσκωτή νεροτσουλήθρα στη θάλασσα

Στέκια για χειροτεχνίες, θέατρο, χορό, τραγούδι, πολεμικές τέχνες και γιόγκα

24 τουαλέτες για τους κατασκηνωτές και 42 ντους με χλιαρό νερό

Επαγγελματικά εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα εστίασης 250 ατόμων, 5 φορές την ημέρα

3

Η Παιδική Εξοχή DEPHICAMP σε αριθμούς:

1 Αρχηγός/Ναυαγοσώστης, 2 Κοινοτάρχες, 16-18 Ομαδάρχες (εκ των οποίων κάποιοι κατέχουν ναυαγοσωστικό δίπλωμα ή δίπλωμα Α’ Βοηθειών), 1 Ιατρός, 1 Νοσηλεύτρια, 1Ψυχολόγος ή Κοινωνική Λειτουργός, 3 άτομα στο μαγειρείο, 3 άτομα καθαριότητας, 2 φύλακες, 2 άτομα στο γραφείο.

Όλα τα στελέχη της Παιδικής Εξοχής είναι άνω των 18 ετών.

slider-bg-left

H Παιδικη εξοχη DELPHICAMP ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

της Π.Ε.Λ.Κ. (Πανελλήνια Ένωση Λειτουργών Παιδικών Κατασκηνώσεων)

της Ε.Φ.Ε.Κ. (Ένωση Φορέων Ελληνικών Κατασκηνώσεων)

μέλος Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Κατασκηνώσεων (International Camping Fellowship)

και ιδρυτικό μέλος της E.C.A. (European Camp Association)

Έχετε ακόμα απορίες;

Καλέστε μας στο 2109630487 ή στο 2265042255, θα χαρούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας!